Wij zijn 2 vakidioten die van uitdagingen houden, door onze jaren lange ervaringen in het buitenland en binnenland is Team Powerhouse geboren. Wij zijn gedreven in de krachten van teams, zijn van mening dat bedrijven deze krachten moeten leren gebruiken en gaan bundelen om de mooiste en beste ideeën tot leven laten komen.


De vraag wat wij dagelijks krijgen is wat is een Design Sprint? Dit is een vraag wie wij met deze blog zullen belichten.


Ken je dat jij hebt een idee, je collega’s hebben ideeën, maar er wordt altijd gekozen voor het idee van de eigenaar of leidinggevende……. Hoe frusterend kan dat zijn, terwijl je denkt dat jouw idee toch het beste is……… wij als Team Powerhouse kennen die pijn en dat gevoel…..


Daarom is een Design Sprint de beste methode om mee te werken, hiermee breng je alle ideeën tot leven en dat allemaal lekker anoniem ;-) Nadat alle ideeën op een Post-it geschreven zijn en hangen op een groot whiteboard wordt het tijd dat er gestemd mag worden. Door deze manier krijgt ieder idee dezelfde kansen om als beste idee uit de bus te komen.

Nadat het beste idee is gekozen zullen we deze gaan ombouwen als prototype, zodat het nadien getest kan worden door de echte gebruikers.


Klinkt dit niet veel beter als hoe het nu allemaal gaat binnen je bedrijf?!


Laat ons jou en het bedrijf meenemen in onze wereld van een Design Sprint, laat jou idee tot leven komen…..


Bel of mail ons voor meer informatie, wij kijken ernaar uit om al je vragen te beantwoorden